Instruktör

Carola Grauers

Carola Grauers certifierad practitioner och instruktör för Equine Touch™ och VHT (Vibro Muscular Harmonization Technique).

Efter att ha arbetat med olika saker som bl a tandsköterska, sekreterare, översättare började jag känna att mina händer hade en speciell värme/kraft. Spontant beslutade jag att utbilda mig till massör -95/-96 och arbetade sedan parallellt med översättningar och massage. Massagen tog över mer och mer, och 2001 blev det min heltidssysselsättning. Jag gav även kurser i "Massage i skolan".

Så småningom tyckte jag att massagen var begränsad och dessutom ganska krävande för min egen kropp och jag började söka andra terapiformer. Efter en hel del letande råkade jag på Bowentekniken och föll direkt för denna speciella och kraftfulla kroppsterapi. Jag var färdig med utbildningen i dec 2002.

I mars 2003 gick jag sedan en 4-dagars, intensiv kurs i VHT (Vibro Muscular Harmonization Technique) för Jock och Ivana Ruddock och det var för mig som att hitta hem. Eftersom jag ridit och hållit på med hästar större delen av mitt liv, blev det naturligt att även utbilda mig i Equine Touch.

Efter 2 1/2 år av intensiv utbildning och flygande till England och USA blev jag certifierad instruktör i juni 2005 för ET och VHT. Jag hoppas nu kunna sprida denna fantastiska teknik till många "för hästars och människors skull".
www.kroppsbruket.se