Du som har behov att få hjälp med skärande bearbetning, du kan vända dig till Arentorp. Detta företag sysslar med legotillverkning skärande bearbetning. Det som de erbjuder är:

  • Skärande bearbetning i olika material
  • Svarvning och fräsning
  • Härdning
  • Ytbehandling

Arentorps Legoindustri kan ta hand om både mindre och medelstora serier och de har en lång erfarenhet av branschen. Det som de är bra på är just skärande bearbetning i olika material genom svarvning och fräsning. Då de även samarbetar med andra, så kan de också hjälpa till med härdning och ytbehandling.

Legotillverkning i form av skärande bearbetning

När man talar om skärande bearbetning så är det en smart tillverkningsprocess. Hos Arentorp finns det en kvalitativ maskinpark med av moderna CNC-styrda verktygsmaskiner. Hos detta företag finns det även flera olika tekniker inom skärande bearbetning. Dessutom så är Arentorps Legoindustri kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 med tillägget för miljö ISO 14001:2015.

Du som känner att du behöver extern hjälp med legotillverkning inom skärande bearbetning du ska definitivt ta kontakt med detta företag. Deras erfarenhet som legotillverkare är lång och de har en gedigen kunskap inom detta.

Få den hjälp du behöver

Om du har behov av legotillverkning eller av skärande bearbetning, så vänd dig till Arentorps Legoindustri. Hos dem kan du hitta många bra tjänster. Dels då legotillverkning och skärande bearbetning, dels ytbehandlingar och härdning av olika produkter. Sedan kan du även få produkter tillverkade efter dina egna ritningar.

Vill du veta mer om vad detta företag kan göra för dig så har de en bra hemsida där du kan läsa mer samt att det går även bra att ta kontakt med dem så att de kan berätta mer.